Aquador har lång tradition av att producera välbyggda och populära båtar. Känslan för funktion och god detaljrikedom är synonymt med båtar från Aquador.

Flipper bygger båtar för de som älskar att åka båt, med körupplevelse i världsklass och kvalité och funktion som lämpar sig såväl för familjeturer som för vattensport.

Tack vare kontinuerlig produktutveckling och modern produktion får du tillgång till en högklassisk Bella båt, som behåller sitt värde. Bella bygger prisvärda kvalitetsbåtar utifrån grunderna i den finska båtbyggartraditionen.

Falcon –  Aluminiumbåtar fån Bella Boats som passar hela familjens behov.

För de som vill ha maximal körupplevelse, grymma sjöegenskaper och robust, välbyggd helsvetsad konstruktion, är Alukin det självklara valet. Alukin har under många år levererat robusta båtar till såväl myndigheter, yrkesfolk och privatpersoner som ställer höga krav på tillförlitlighet och prestanda.

Ryds tillverkas i Sverige, något de är ganska ensamma om idag. Ryds följer sin tradition där säkerhet, kvalitet, funktion och miljö står i fokus. De flesta av våra modeller vakuuminjiceras – en process som innebär stor reducering av utsläpp.

Skandinavisk design för båtägare som uppskattar design och funktion.

Thule/Fogelsta producerar släp och lastlösningar av högsta kvalitet. Väljer du en båttrailer från Fogelsta vet du att du har din båt kan lastas säkert för en trygg färd på land.