Aquadormodeller hos Orust Marin

AQUADOR 25 DC – Day Cruiser

Sommarlyx för hela familjen!

Upptäck nu

AQUADOR 25 HT

Största Hard Topen i klassen!

Upptäck nu

AQUADOR 28 DC – Day Cruiser

Daycruiser i världsklass!

Upptäck nu

AQUADOR 28 HT

Storsäljaren!

Upptäck nu

AQUADOR 30 HT

Sommarställe med ständig havsutsikt!

Upptäck nu

AQUADOR

Söker ni en nya Aquador så har ni hittar rätt och vi skulle vilja påstå att det är få som kan slå oss på fingrarna när det kommer till kunskap kring dessa båtar!

AQUADOR-båtar

Vi har sålt Aquadorbåtar sedan 90-talet och vi har under åren levererat hundratals nya Aquadorbåtar, för att inte tala om de hundratals som vi har sålt begagnade eller förmedlat. Skall ni köpa ny, begagnad eller rentutav sälja er Aquador så har ni kommit helt rätt – Vi kan Aquador!

Aquadors båtar är kända för sin tillförlitliga prestanda och klassiskt vackra design. Företaget har en lång tradition av att producera välbyggda båtar och de skapas med en otrolig känsla för både funktion och stilren detaljrikedom.

AQUADOR = körglädje & kvalitet

Därför är Aquador ett ledande varumärke i Norden, känt bland båtälskare för sin fantastiska sammanfogning av körglädje och kvalitet. Det unika utseendet kommer av användandet av traditionellt hantverk tillsammans med den absolut senaste teknologin och avancerade kompositmaterial. Tillverkningsprocessen håller en standard i världsklass och alla båtar lämnar produktionsledet med utsökt finish. Aquadors båtar är grundligt inspekterade och såklart CE-certifierade.

Njut av båtturer med Aquadors klassiskt stilrena och pålitliga båtdesign med tydligt skandinaviskt påbrå, skapad med nordiskt hantverkskunnande och långtgående kunskap i modern produktionsteknik.