Skip to main content

Vi är experter på Mercury & Mercruiser!

Servicepriser Orust Marin

UTOMBORDARE

Servicepriser

INOMBORDARE

Servicepriser

Varför skall du välja en auktoriserad verkstad?

När du väljer auktoriserad service innebär det att din motor blir servad av utbildad och specialiserad personal. Våra servicetekniker utbildas löpande så att de alltid har den senaste kunskapen och högsta kompetensen för att serva din Mercurymotor på rätt sätt.

Skulle du vilja köpa en begagnad bil utan komplett servicebok?

Nej, det är nog inte så troligt, i alla fall inte utan ett ordentligt avslag på priset. Det samma gäller för din båt, rätt service minimerar kostsamma problem i framtiden och kommer garanterat göra din båt enklare att sälja när den dagen är kommen. När du väljer auktoriserad service registreras den dessutom digitalt i Mercurys databas vilket gör att en förlorad servicebok inte kommer innebära några problem den dag du väljer att sälja din båt.

Bibehållna garantier

Mercury erbjuder upp till 5 års tillverkargaranti om motorn servas enligt plan hos auktoriserad handlare. Du kan dessutom, om du fortsätter att serva din motor hos auktoriserad verkstad, få upp till 10 års motorskadeförsäkring hos flera försäkringsbolag. Detta ger dig en stor trygghet då ett motorhaveri innebär stora kostnader, för att inte tala om förlorade dagar på sjön.”

Gör en serviceförfrågan

Gör gärna en serviceförfrågan i formuläret nedan så kontaktar vi dig! Du är också välkommen att ringa oss på 0304-310 20 för att göra din förfrågan.