Skip to main content

Om Orust Marin

Orust Marin Center är en fullservicemarina som erbjuder allt från försäljning av nya och begagnade båtar till vinterförvaring, auktoriserad service & reparationer med certifierade mekaniker, tillbehör och drivmedelsförsäljning. Vi säljer bara produkter och varumärken som vi tror på och som vi vet fungerar. Hos oss hittar du välkända varumärken som Aquador, Alukin, Anytec, Bella, Flipper, Falcon, Nimbus, Nordkapp, Ockelbo, Sting, Mercury, Fogelsta/Brenderup mfl. Vi har under säsong alltid flertalet båtar i vattnet så att ni kan uppleva båtar i dess rätta miljö och provköra dem innan köp.

Att köpa båt på Orust Marin
Oavsett om ni köper en ny eller begagnad båt av oss så får ni den alltid levererad vid bryggan. Ni får även en grundlig genomgång av båten och alla dess funktioner, allt från motor, elektronik och navigationssystem men framför allt, vi kör alltid båten tillsammans med er – allt för att ni skall känna er trygga och säkra med er nya båt.

Att äga båt
Vårt mål är att det skall vara enkelt och tryggt att köpa, äga och sälja sin båt, allt för att du som kund hos oss skall kunna lägga så mycket tid som möjligt av din tid på att vara ute på havet. När säsongen är slut lämnar du båten vid vår brygga. Vi hjälper dig med service och förvaring samt gör er båt redo för kommande säsong.