Skip to main content
 

VI SÄLJER DIN BÅT!

SÄLJA BÅT

Vi säljer din båt

Att sälja sin båt privat medför mycket arbete och en hel del risker. Vi har sålt tusentals båtar och vet hur din båtaffär blir så smidig och fördelaktig som möjligt. Vi sköter test och varudeklarering, annonsering, visning, skriver kontrakt och levererar din båt till köparen. Vi löser dessutom eventuella problem som uppstår efter att båten bytt ägare.

Vi exponerar din båt

Vi exponerar er båt vid vår brygga i Henån vilket gör det enkelt för eventuella köpare att se båten i sitt rätta element. Eftersom båtarna ligger i sjön har vi rätt möjligheter att fotografera och filma dem när vädret är som bäst – bra bilder ger högt intresse! Under vinterhalvåret kan vi även ta hand om och visa din båt i vår förvaringshall.

Vi marknadsför din båt

Vi marknadsför er båt på vår hemsida, på blocket, via nyhetsbrev och via våra sociala kanaler. Vi fotar och filmar er båt så att bildmaterialet blir säljande.

Vilka båtar säljer vi?

Vi tar oss an försäljningsuppdrag av motorbåtar av de flesta kända fabrikat. Båten skall ej vara äldre än 10 år, undantag kan göras för båtar där vi har skött underhåll och service under längre tid då vi i dessa fall har god insyn i båtens historik. Vi säljer endast båtar som är CE-märkta.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Göran Blomqvist

Försäljningschef / Delägare

goran@orustmarin.se
Tel: 0304-31021

Patricia Bornfleth

Försäljning / Marknad

patricia@orustmarin.se
Tel: 0304-31022

GÖR EN FÖRMEDLINGSFÖRFRÅGAN


    VÅRA AKTUELLA BEGAGNADE OBJEKT

    Se våra båtar här

    KÖPA AV OSS FÖRMEDLAD BÅT

    När du köper en båt från en privatperson står du utan garantier och kommer att ha svårt att få ersättning för eventuella problem som uppstår om saker inte fungerar som utlovat. När vi förmedlar en båt så får du alltid sex månaders garanti, vi garanterar också att båten inte är skuldsatt och att den är i god kondition. Alla begagnade båtar genomgår ett omfattande test och levereras alltid tillsammans med en varudeklaration. Vi förmedlar också endast båtar som vi gillar och tror på!