Flipper modeller hos Orust Marin

FLIPPER 650 DC – Day Cruiser

Båtar med skön skandinavisk design!

Upptäck nu

FLIPPER 900 DC – Day Cruiser

Med alla bekvämligheter ombord!

Upptäck nu

FLIPPER

FLIPPER

Visst har du hört förut att det är resan som är målet. Ordspråket stämmer otroligt väl med upplevelsen av att köra en motorbåt från Flipper Boats. Skandinavisk design och tuffa material ger sköna linjer, mångsidiga användningsområden och en otrolig körupplevelse.

FLIPPER Day Cruiser (DC)

Flippers Day Cruisers är båtar med skön skandinavisk design. Smäckra linjer och vackra material som ger den perfekta känslan till sjöss. Men skönheten sitter inte bara i ytan. Du får kvalité som går att ta på, hållbara detaljer och slitstarka material som gör båtupplevelsen till en njutning. Inte bara vacker att se på – en fröjd att köra också.

FLIPPER Sport Top (ST)

Med en Flipper Sport Top får du en sportig och bekväm körupplevelse tillsammans med lite mer utrymme ombord. Det specialdesignade taket gör att du kan njuta av både soliga och regniga dagar. En Flipper ST är en allvädersbåt som kombinerar fartfylld sportkörning med en mer traditionell stil där du glider fram i sakta mak och njuter av dagen.

FLIPPER Sport Console (SC)

Sport Console har en avancerad skrovdesign som tillsammans med den praktiska styrpulpeten tar ditt båtliv till nya nivåer. Flipper SC är valet när du vill ha en båt som erbjuder komfort i körningen och mångsidiga användningsområden. Designad med ett öga för snillrika detaljer har den här båten en tanke bakom varje liten detalj.

De båtar som ni ser på den här sidan är de som har valt att fokusera på och som kommer ha hemma för visning i vår utställning men söker ni någon annan modell än dessa så är ni välkomna att kontakta oss.