Varmt välkommen till Orust Marin!

Orust Marin är en fullservicemarina som erbjuder allt från försäljning av nya och begagnade båtar till vinterförvaring, service, reparationer, tillbehör och drivmedelsförsäljning. Vi säljer bara produkter och varumärken som vi tror på och som vi vet fungerar. Hos oss hittar du välkända varumärken som Aquador, Alukin, Bella, Flipper, Falcon, Nimbus, Ryds, Mercury mfl. Vi har under säsong alltid flertalet båtar i vattnet så att ni kan uppleva båtar i dess rätta miljö och provköra dem innan köp.

Att köpa båt på Orust Marin
Oavsett om ni köper en ny eller begagnad båt av oss så får ni den alltid levererad vid bryggan, ni får även en grundlig genomgång av båten och alla dess funktioner, allt från motor, elektronik och navigationssystem men framför allt, vi kör alltid båten tillsammans med er – allt för att ni skall känna er trygga och säkra med er nya båt.

Att äga båt
Vårt mål är att det skall vara enkelt och tryggt att köpa, äga och sälja sin båt, allt för att du som kund hos oss skall kunna lägga så mycket tid som möjligt av din tid på att vara ute på havet. När säsongen är slut kan nu lämna båten vid vår brygga så servar, förvarar och gör er båt redo för kommande säsong.

KONTAKTFORMULÄR


VÄGBESKRIVNING

KONTAKTA OSS

Orust Marin Center
Rödbergsvägen 2
473 34 Henån
Växel: 0304-31020
Mail: info@orustmarin.se

 

Ordinarie Öppettider Vinter:
Måndag – Fredag: 10:00 – 17:00
Lördag: 10:00 – 14:00
Söndag: Stängt

OBS! För eventuella avvikande öppetider, se längst ner på sidan

Visning övriga tider efter överenskommelse!