Skip to main content
 
 

Boka vinterförvaring!

Vi utökar vår kapacitet och välkomnar nu nya vinterförvaringskunder till att ta del av vårt fullservicekoncept!

Vinterförvaring hos oss på Orust Marin

Hos oss på Orust Marin kan ni lämna båten vid brygga på hösten och hämta den på våren, helt klar för sommaren alla äventyr! I vår larmade och videoövervakade varmhall står båten torrt och tryggt under årets mörka och kalla månader, detta medför minimal risk för skador och slitage från väder och vind men minimerar också risken för stölder av motorer och utrustning. Genom att lämna båten hos oss kan ni lugnt tänka på annat än om presseningen sitter som den skall, gå vakt i hamnen, om ni verkligen tömde vattentanken eller om motorn sitter kvar, listan kan göras lång men vi har lösningen på hur fullservice skall utföras.

Kontakta oss för att få veta mer!

GÖR DIN
OFFERTFÖRFRÅGAN
REDAN NU!

BÅT MED INOMBORDARE

BÅT MED UTOMBORDARE

Så fungerar vinterförvaring med fullservice

De finns de som älskar att spendera våren på båtklubben och själva vaxa, polera och allt annat som hör vårbestyren till, hör ni inte till dem så är vårt fullservicekoncept något för er! Kort och gott, Lämna vid bryggan – Hämta vid bryggan.

När säsongen går mot sitt slut kan ni när ni har lämnat er båt vid vår brygga lugnt luta er tillbaks och låta oss ta hand om och förbereda er båt för kommande säsong.

Innan vi torrsätter er båt utför vi kör och funktionstest av båten för att säkerställa att det inte finns brister eller förbättringsåtgärder som ni som ägare inte vet om, på så sätt får vi möjlighet att åtgärda eventuella brister under vintern. När detta är utfört och när båten står på land tvättar vi båten grundligt för att få bort allt från havstulpaner, sjögräs och annan smuts som annars lätt gror in. Har ni en inombordare så har vi vid det här laget redan utfört motorservicen och för er med utombordare går båten vidare till verkstaden för motorservice och vinterkonservering. När service och eventuella tilläggsåtgärder är utförda tar vi båten till någon av våra uppvärmda förvaringshallar där vi polerar, vaxar, bottenmålar och förvarar er båt under vintern. Givetvis varmt, torrt, larmat och endast behörig personal som har tillträde till lokalerna. Har ni en båt med inombordare så är det även nu som drevet får sitt underhåll. När den nya båtsäsongen börjar närma sig behöver ni endast meddela om när ni vill ha er båt levererad. När ni har bokat er upphämtningsdag sjösätter vi och färdigställer båten så att den är redo för nya skärgårdsäventyr! Enklare blir det inte.

Auktoriserad service

Fördel Mercury & Mercruiser

Alla våra mekaniker är certifierade för att utföra auktoriserad service av Mercury och Mercruiser inom- och utombordare och varje år spenderar de många dagar i skolbänken eller med praktisk undervisning av Mercurys experter. På så sätt garanterar vi förutom att vi håller er garanti gällande att vårt arbete blir korrekt utfört.

Vi kan även via våra samarbetspartners erbjuda auktoriserad service av motorer från Volvo Penta och Yamaha så även om ni inte har en Mercury så kan vi ombesörja att er motor får den service som den förtjänar.

Varmhall på riktigt!

Vår förvaringshall är utrustad med ett nytt och modernt värmesystem med aktiv avfuktning. Eftersom det är torrt och varmt så öppnar vi alltid upp luckor och kapell vilket gör att luften kan cirkulera fritt genom båtens utrymmen, på så sätt håller er båt sig torr vilket gör att dålig lukt, mögel och fuktskador håller sig borta.

Att varmt och torrt klimat är bra för er båt kan vi nog vara överens om men utöver detta faktum så ger det även våra mekaniker en trevlig och hälsosam arbetsmiljö, vilket i sin tur leder till bättre arbetsresultat.