Vinterförvaring hos oss på Orust Marin

Hos oss på Orust Marin kan ni lämna båten vid brygga på hösten och hämta den på våren, helt klar för sommaren alla äventyr! I vår larmade och videoövervakade varmhall står båten torrt och tryggt under årets mörka och kalla månader, detta medför minimal risk för skador och slitage från väder och vind men minimerar också risken för stölder av motorer och utrustning. Genom att lämna båten hos oss kan ni lugnt tänka på annat än om presseningen sitter som den skall, gå vakt i hamnen, om ni verkligen tömde vattentanken eller om motorn sitter kvar, listan kan göras lång men vi har lösningen på hur fullservice skall utföras.

Kontakta oss för att få veta mer!

Varmhall på riktigt!

Vår förvaringshall är utrustad med ett nytt och modernt värmesystem med aktiv avfuktning. Eftersom det är torrt och varmt så öppnar vi alltid upp luckor och kapell vilket gör att luften kan cirkulera fritt genom båtens utrymmen, på så sätt håller er båt sig torr vilket gör att dålig lukt, mögel och fuktskador håller sig borta.

Att varmt och torrt klimat är bra för er båt kan vi nog vara överens om men utöver detta faktum så ger det även våra mekaniker en trevlig och hälsosam arbetsmiljö, vilket i sin tur leder till bättre arbetsresultat.

Fördel Mercury & Mercruiser

Alla våra mekaniker är certifierade för att utföra auktoriserad service av Mercury och Mercruiser inom- och utombordare och varje år spenderar de många dagar i skolbänken eller med praktisk undervisning av Mercurys experter. På så sätt garanterar vi förutom att vi håller er garanti gällande att vårt arbete blir korrekt utfört.

Vi kan även via våra samarbetspartners erbjuda auktoriserad service av motorer från Volvo Penta och Yamaha så även om ni inte har en Mercury så kan vi ombesörja att er motor får den service som den förtjänar.