VINTERFÖRVARING

När båtsäsongen är över och hösten närmar sig så lämnar du din båt tryggt hos oss för vintervilan i vår varmhall.

VERKSTAD

Vi erbjuder service, reparationer, renoveringar, försäkringsjobb, vinterförvaring samt leverans av nya båtar. Vår verkstad har auktoriserad personal som utför både större och mindre servicearbeten på både inombordare och utombordare. Vi har service på Volvo penta och är auktoriserade för Mercruiser, Mercury, vi utför även service på de flesta kända märken.

SJÖMACK

Hos oss tankar du marinanpassad Diesel och Bensin i vår sjömack. Öppet dygnet runt och du betalar med kort i vår kortautomat.

SPOLPLATTA

Det är lag på att spola båtar på en godkänd spolplatta, men det är inte därför vi spolar båtar på just detta. Vi vill ha ett rent och friskt hav och det är därför vi tvättar alla båtar som lyfts upp på vår spolplatta. När reningsverket som är kopplad till vår spolplatta har gjort sitt jobb går vattnet tillbaks ut i havet, helt rent från gifter och föroreningar.

TOATÖMNING

Enligt lag får man som båtägare inte tömma sitt toaavfall till sjöss.Det är dock inte därför vi vill att du skall tömma din septitank i vår toatömning, det är för att ni och vi skall kunna njuta av ett rent och friskt hav!

LYFT

Med vår kraftfulla och moderna truck lyfter vi din båt på ett säkert sätt, både för din båt och för vår personal. Kontakta oss om du vill boka sjösättning eller upptagning

HAMNCAFÉ

Ett snedsteg från att ramla i plurret ligger Haere Mai´s uteservering där du kan ta en fika, äta en lunch eller njuta av ett glas i solen. Mer information, menyer och öppetider hittar du på www.haeremai.se

FINANSIERING/FÖRSÄKRING

Vi erbjuder våra båtköpare trygg finansiering via Swedbank eller Wasa Finans. Vi erbjuder dessutom fördelaktiga och trygga försäkringar från Atlantica.