488 Sport

548 Sport Orust Edition

548 Mid-C Orust Edition

628 Mid-C Orust Edition 2.0

398

438 BF

486 BF

448 Sport

Ryds båtar

Ryds båtar är svensktillverkade båtar, anpassade för nordiska förhållanden och skandinaviskt vatten. Idag är den svenska produktionen ovanlig och gör Ryds nästintill unika. Med en tradition där säkerhet, kvalitet, funktion och miljö står i fokus. De flesta av modellerna vi säljer ur Ryds sortiment vakuuminjiceras – en process som inte bara innebär en stor minskning av utsläpp utan ger också en lättare, starkare och hållbar konstruktion.

Ryds motorbåtar F-line

Ryds motorbåtar ur F-line serien är härligt sportiga båtar med ett starkt framtidstänk. Du får en fin körupplevelse tack vare deras fantastiska skrov. Linjen är Ryds snålaste, tystaste och mest miljövänliga båtar. Ett perfekt val både för dagsutflykter och vattensporter.

Ryds Orust Edition

Vi vet vilka tillbehör som är måsten och vilka som kommer ge mest båt till minst kostnad. Vi vet också vilka tillbehör som kommer ge er mest pengar i plånboken när den väl skall säljas. I våra Orust Editionpaket har vi handplockat russinen ur kakan och satta samman oslagbara paket som tål att jämföras. 2019 lanserades också vårt nya Orust Editionpaket 2.0 vilket är helt skräddarsydda modeller direkt från fabrik. Dessa båtar hittar du bara hos oss på Orust Marin

Ryds motorbåtar S-line

S-line är serien för dig som verkligen vill ha det lilla extra från Ryds motorbåtar. Båtarna är i stort sett maxutrustade från början med generösa paket som täcker de flesta behov. Missa inte att titta på standardutrustningslistan på den här serien!

Ryds Basic – mindre båtar

Basic är mindre båtar av hög kvalitet, en riktig succé vad gäller enkelt praktiskt och otroligt prisvärt båtägande. Här är båtarna för dig som vill uppgradera från din vanliga plasteka.

Ryds båtar har någonting för de flesta båtintressenter. Ett brett sortiment som andas kvalitet och hållbarhet.

De flesta Rydsbåtar som ni finner hos Orust Marin är utrustade med de populära och av branschen ofta kopierade Orust Edition-paketen vilket ger er rätt utrustning – till rätt pris. Rätt utrustning ger er utöver bra komfort ombord er även en båt som är lätt att sälja den dag som ni vill byta båt.

Ryds 628 Mid-C Orust Edition 2.0

Nyhet 2019! Vår nya version av Orust Edition har förutom en rätt sammansatt tillvalslista en för Orust Marin unik grå skrovfärg, uppgraderad instrumentering och integrerad motordata vilket gör att ni inte kommer hitta en likadan båt hos någon annan. I och med teknikens framfart och Mercurys täta samarbete med Simrad har vi lyckats få plats med en avancerad 9″ Multifunktionsskärm som förutom GPS-plotter och ekolod ger er all tänkbar motordata utan extra instrument. Snyggt, modernt och praktiskt. Från skärmen sköter ni även motorfunktioner som Troll-Control, Active Trim (Standard) och stereo (tillval).

Ryds 548 Mid-C Orust Edition

Att 548 Mid-C är vår storsäljare är lätt att förstå för mer båt för pengarna är svårt att hitta! Med sin mittpulpet sitter ni som förare bra i riktiga stolar och får dessutom passagerarna bakom er, något som inte bara är skönt för dem så de sitter mer skyddat men även då ni får fri sikt framåt. Båten är lättdriven vilket ger god bränsleekonomi och bra toppfart med endast 80 hk på akterspegeln.

Ryds 548 Sport Orust Edition

Prisvärd utan kompromisser, Ryds 548 Sport är en modern och nytänkande båt fast med klassiskt upplägg. Med sitt vacuuminjicerade skrov är den lättare än konkurrenterna och ger därmed bättre bränsleekonomi och lägre planingströskel. Ytorna i fören är stora och lämpar sig väl för fiske och transport och ni har dessutom gott om stuvutrymmen, både i pulpeten och i aktersoffan. Eftersom alla våra 548 Sport är utrustade med fast bränsletank så slipper dessutom dynor och packning konkurrera med lösa bränsletankar.

Ryds 488 Sport

Som en stor styrpulpet men i en liten förpackning. För att en båt är liten behöver den inte vara enkel och Ryds 488 tillverkas på samma innovativa och miljövänliga sätt som sina sina storasyskon vilket ger er en lätt och hållbar båt. Alla våra 488 Sport är extrautrustade med hydraulstyrning istället för vajer vilket ger er bra en lättstyrd båt med bra känsla. Vattenskidstång är standard och ni kan välja mellan 5″ eller 7″ Garminplotter.

Ryds 448 Sport

Ryds 448 är instegsbåten i Ryds övre modellprogram. Enkel utan att kännas billig.

Ryds 468 BF

Ryds 468 Big Fish är en båt som verkligen bjuder på ytor genom sin sidoplacerade förarplats och stora öppna förskepp. Med sin bredd är den stabil och passar utmärkt för de kortare skärgårdsturerna, fiske eller för hummerfiske.

Ryds 438 BF

Ryds 438 Big Fish är är med sin mittpulpet enkel att röra sig i och gör också att viktfördelningen blir centrerad om man är ensam i båten. Utrustade med Mercurys nya 20hk motor med elektronisk insprutning vilket ger en toppfart på strax över 20 knop med en person i båten.