↓  Scrolla för att läsa mer  ↓

ORUST EDITION 2.0

Vi är stolta över att presentera en helt unik båt som vi har tagit fram i samarbete med Ryds och Mercury. Med Ryds 628 Mid-C Orust Edition 2.0 tar vi våra populära Orust Editionpaket till en ny nivå. Här har vi gått hela vägen till produktionsledet och låtit bygga en båt där vi har handplockat det bästa av det bästa för att kunna ge er mest och bäst båt för pengarna.

Ni hittar den endast hos oss på Orust Marin!

SKILJER SIG FRÅN MÄNGDEN

Ryds 628 Mid-C har ett för klassen unikt vakuuminjicerat skrov vilket ger er en lätt och styv båt vilket bidrar till lägre planingströskel och minskad bränsleförbrukning. Utöver detta får ni också en båt med hög finish såväl utvändigt som när nu öppnar luckor och stuvfack. Att tillverkningstekniken dessutom har lägre miljöpåverkan och mindre hälsorisker för de som bygger er båt får ni på köpet.

NY, SMART DURKMATTA

Ryds nya EVA-durk ger er optimal komfort ombord.

-Mjuk att gå på –  snäll mot bara fötter.
-Låg värmekapacitet –  lagrar inte värme som traditionella laminatdurkar.
-Lätt att hålla rent – tvättas enkelt med vanliga tvättmedel och för oljiga och feta fläckar så tål den även avfettning
-Ljudisolerande – dämpar skrovljud och ger er en behagligare körupplevelse
-Enkelt att byta ut – vid skador så kan enstaka delar enkelt bytas ut
-Prisvärt – kostar ca 1/3 av en traditionell laminatdurk

EXTRA MIDSKEPPSKNAPAR

Med de extra midskeppsknaparna går förtöjning som en dans. Hur ofta har man inte saknat fler fästpunkter när man skall förtöja? Kanske blir den inte för ändamålet anpassade relingen som får agera knap, oftast är den inte bara dålig att fästa i utan saknar också den hållfasthet som krävs för att förtöja på ett säkert sätt.

FULL INTEGRATION

Genom Mercurys och Simrads täta samarbete får ni genom Vesselview Link och Simrad Go9 fullständig motorintegration direkt i multifunktionsskärmen. Inga andra mätare eller instrument krävs vilket inte bara ger plats åt en större plotter på instrumentbrädan utan ger också en snygg installation, samma lättanvända gränssnitt och åtkomst till alla funktioner via en och samma skärm. Från skärmen kan ni förutom att styra motor, plotter och ekolod även styra stereo (tillval) och Mercury Active trim.

MERCURY PRO XS

ProXS är Mercurys fabriksoptimerade motorer och med en sådan på er akterspegel så betyder det att ni får ut mer än vad som står på kåpan. Genom att optimera motorn ökas effektuttaget och det maximala varvtalet höjs för att få högre toppfart. Den sportiga och exklusiva grafiken på motorn får ni på köpet!

 

MERCURY ACTIVE TRIM

Automatlåda har länge varit en självklarhet i bilen men i båten har man tills nu varit tvungen att trimma motorn manuellt för att uppnå rätt gångläge och för att få optimal bränsleekonomi. Inte sällan ser man båtar som går nertrimmat med nosen långt ner i vattnet och därmed blir tungdrivna och tröga att styra. Lika ofta ser man båtar som studsar fram genom skärgården vilket inte bara ger minskad kontroll utan även minskad åkupplevelse. Med Mercury Active Trim aktiverat är det slut på detta då systemet automatiskt anpassar motorns trimvinkel för att uppnå det mest optimala gångläget. Borde vara en självklarhet i alla båtar.

STANDARDUTRUSTNING

Dynsats komplett
Lanternor
Badstege
Stuvfack låsbart
Fenderbaljor
Hydraulstyrning
Inbyggd tank
Pulpetöverdrag
Stolsöverdrag
Länspump, elektrisk
Badplattform
Brandsläckare
12V eluttag monterat
Låsbygel klass 3
Mercury ActiveTrim
Mercury Theft Deterrent System Stöldskydd

ORUST EDITION INKLUDERAD UTRUSTNING

Simrad Go9 Plotter med ekolod
Simrad HDI-Givare
Mercury Vesselview Link (motordata)
Mercury Active Trim integrerad med Simrad Go9
NMEA 2000 Marint Nätverk
Extra Midskeppsknapar
Vattenskidbåge
Trimplan
EVA-Durk
Grått skrov och innerline
Motorlås
Marinbatteri

FAKTA

Längd: 6,25m
Bredd: 2,34m
Vikt: 680 kg + motor
Motor: Mercury 115hk Pro XS CT
Fast Bränsletank: 82 l

PRIS: 359.900kr

Ord pris i detta utförande: ca 390.000kr

Ryds 628 Mid-C
Ryds 628 Mid-C
Ryds 628 Mid-C

FINNS ENDAST HOS ORUST MARIN