Orust Marin Center AB är verksamma inom den marina fritidsbåtssektorn och tillhandahåller tjänster inom marinteknik, motorer, service, reparationer, underhåll och vinterförvaring. Orust Marin Center saluför nya båtar från välkända varumärken såsom Aquador, Anytec, Bella, Falcon, Flipper och Ryds samt motorer från Mercury. Vi arbetar mycket med återkommande kunder och kännetecknas av att hålla en hög kompetens och servicenivå. Vi som arbetar på Orust Marin har många års erfarenhet från olika delar av marinbranchen och brinner själva för livet till sjöss! 

Kvalifikationer

Är du en person drivs av nya utmaningar och har ett brinnande intresse och erfarenhet av motorer och teknik? Är du dessutom orädd för att ställas inför nya utmaningar så är vi kanske rätt arbetsgivare för dig. Har du erfarenhet av marin verksamhet så är det meriterande men kanske är du fordonstekniker som vill byta land mot hav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förutsätter att du är har förmåga att ta till dig nya kunskaper och leverera utifrån uppsatta planer, är noggrann, har intresse för problemlösning och är öppen för att arbeta i en varierande arbetsmiljö.

Dina arbetsuppgifter hos oss innebär allt från installation, service, felsökning och renovering av i första hand privatägda båtar.

Vi erbjuder

Ett mycket omväxlade arbete i en havsnära miljö där du alltid kommer att möta föränderliga arbetsuppgifter och nya utmanigar. På Orust Marin arbetar ägare och anställda som ett gemensamt team där vi alla kompletterar varandra för att kunna prestera den bästa lösningen för våra kunder och vi hoppas att du skall vara rätt person för att bli en del av detta team. Vi erbjuder fortlöpande vidareutbildningar, främst via våra leverantörer för att du skall kunna utvecklas inom våra arbetsområden.

Vi har kollektivavtal med IF-Metall.

Ansökan tas endast emot via mail eller via kontaktformuläret på denna sida. Urval sker löpande och då vi avser att tillsätta tjänsten så snart som möjligt kan det innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag.

Övriga kvalifikationer

B-Körkort är ett krav, högre behörighet, ex B96/BE är meriterande men inget krav. Truckkort är meriterande men inget krav. Du skall behärska det svenska språket obehindrat i tal och skrift, vara van vid att hantera datorer och teknisk utrustning samt gärna ha grundläggande kunskaper i det engelska språket.

Varaktighet
Tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Arbetstid
Heltid

Ersättning
Fast månadslön

Ansökan
Skickas till intresse@orustmarin.se alternativt via kontaktformulär på denna sida.

Urval
Sker löpande

Skicka intresseanmälan