FLIPPER 900 DC

640 SC

650 DC

700 DC

Flipper Boats

Visst har du hört förut att det är resan som är målet. Ordspråket stämmer otroligt väl med upplevelsen av att köra en motorbåt från Flipper Boats. Skandinavisk design och tuffa material ger sköna linjer, mångsidiga användningsområden och en otrolig körupplevelse.

Flipper Day Cruiser (DC)

Flippers Day Cruisers är båtar med skön skandinavisk design. Smäckra linjer och vackra material som ger den perfekta känslan till sjöss. Men skönheten sitter inte bara i ytan. Du får kvalité som går att ta på, hållbara detaljer och slitstarka material som gör båtupplevelsen till en njutning. Inte bara vacker att se på – en fröjd att köra också.

Flipper Sport Top (ST)

Med en Flipper Sport Top får du en sportig och bekväm körupplevelse tillsammans med lite mer utrymme ombord. Det specialdesignade taket gör att du kan njuta av både soliga och regniga dagar. En Flipper ST är en allvädersbåt som kombinerar fartfylld sportkörning med en mer traditionell stil där du glider fram i sakta mak och njuter av dagen.

Flipper Sport Console (SC)

Sport Console har en avancerad skrovdesign som tillsammans med den praktiska styrpulpeten tar ditt båtliv till nya nivåer. Flipper SC är valet när du vill ha en båt som erbjuder komfort i körningen och mångsidiga användningsområden. Designad med ett öga för snillrika detaljer har den här båten en tanke bakom varje liten detalj.

De båtar som ni ser på den här sidan är de som har valt att fokusera på och som kommer ha hemma för visning i vår utställning men söker ni någon annan modell än dessa så är ni välkomna att kontakta oss.

Flipper 640 SC

Söker ni en maffig styrpulpet så behöver ni inte leta vidare. Flipper 640SC är med sitt välbeprövade, prisade skrov, tillsammans med en kraftfull, 6 cylindrig, Mercury Verado 200 PRO en båt som inte skäms för sig. Elreglage och servostyrning gör att du framför denna båt med hjälp av dina fingerspetser. Bakom den rejäla pulpeten sitter ni skyddat i de omslutande och höga stolarna och pulpeten döljer även ett enormt stuvutrymme där packning och dynor enkelt får plats. Bekvämligheter som kyl och rinnande vatten finns i tillbehörslistan. En båt som måste upplevas!

Flipper 650 DC

Flipper 650 DC är efterföljaren till 640 DC och skiljer sig främst från sin föregångare genom de förlängda badbryggorna och den uppdaterade instrumentpanelen. De nya badbryggorna gör det enkelt att komma i och ur vattnet vid bad från båten eller vid vattensport. Utrustningslistan är bra och inkluderar bland annat kyl, dubbelbatterisystem, plotter, hamnkapell mm. Den uppdaterade förarplatsen ger ett rent och snyggt intryck genom sin stora 12″ Simrad pekskärm som förutom att visa dig rätt på sjön även ger dig full kontroll på motorn. Mercury Active trim är standard och även detta regleras från skärmen, med detta system slipper ni trimma motor manuellt under körning vilket gör att ni kan lägga all er fokus på körningen.

Flipper 700 DC

Flipper 700 DC är efterföljaren till 670 DC och skiljer sig från denna genom sina nya badplattformar och uppdaterade instrumentpanel. Ytorna i båten är väl disponerade sittbrunnen är enorm, utan att kompromissa med ruffens storlek. Med en kraftfull och tyst 6 eller 8 cylindrig motor från Mercury är fartresurserna mycket goda. Utrustningslistan inkluderar kyl, rinnande vatten, stereo, plotter och mycket mer.