NYHET! RYDS 628 Mid-C Orust Edition 2.0

Vi tar Orust Edition till en ny nivå! Klicka för att läsa mer!

 

Falcon BR 7

Visas i vår utställningshall

 

Aquador 22 WAe Orust Edition

Walk Around med kraftfull prestanda

 

Flipper 640 SC

100% körglädje!

 

AQUADOR 35AQ

 

Ryds 438 BF

Nyhet från Ryds! Från 78800kr med Mercury 20hk

500 BR

550 BR

600 R

Bella Boats

Bella Boats är kända för sina innovativa lösningar som ger båtarna trygga och dynamiska köregenskaper – något som uppskattas av alla båtälskare. Tanken är att skapa självförtroende hos föraren och samtidigt ge passageraren mesta möjliga komfort. Med en båt från Bella får du en farkost som är vacker, smart och social – en plats att mötas på.

Bella båtar håller i längden

En ständig produktutveckling och modern produktion ger en slutprodukt som håller i längden. Den höga standarden på produktionen och materialen som används ger, tack vare en kompromisslös båtbyggarkompetens och nordisk design, fantastiska detaljer som utstrålar både lyx och komfort. Detaljerna skapas alltid med föraren i främsta fokus. Hållbarheten gör att du kan njuta av en båt som bibehåller sitt värde länge. Du får en extra ekonomisk trygghet med en Bellabåt.

Skandinaviska båtar – Bella Boats

Vidga dina vyer för vad båtlivet kan vara med Bellas speciella design; skandinaviska båtar som ger nya höjder av körglädje och passagerarkomfort. Båtarna tillverkas alltid av de bästa materialen av skickliga yrkesutövare. Bella Boats lämnar inget åt slumpen.

Modellerna som ni ser på den här sidan är de som ni kommer att ha i lagar och som ni kommer kunna se hos oss i vår utställning. Vi säljer givetvis övrigt sortiment från Bella så om ni är ute efter en annan Bellabåt än dessa, tveka inte att kontakta oss!

Bella 500 BR

Anytec A21 är förvisso endast 6 meter lång men bjuder på utrymmen som en 8-metersbåt skulle avundas på. Att köra en Anytec A21 är som att göra Go-Cart. Snabb, livlig men samtidigt i full balans. Förarplatsen bjuder på en stor multifunktionskärm från Simrad vilken ger dig all den information som du behöver, allt från GPS-plotter, motordata, ekolod till stereo och radar*. Det stora helkapellet vilket kommer som standardutrustning kan enkelt fällas ner i det rymliga och dränerade kapellgaraget vilket gör det lika enkelt att komma iväg som att komma hem

Bella 550 BR

Anytec A23 bjuder på ett trygg och underhållande skrov vilket ger hög trivsel för såväl passagerare som förare. Genom de höga sidorutorna sitter passagerarna i aktersoffan skyddade för vind och stänk. Anytecs Öhlinsdämpade stolsstativ ingår för förar- och passagerarplats vilket gör stora vågor till små hinder. Med motoralternativ från 225-300hk ger Anytec A23 er körglädje som är svårslagen.

Bella 600 R

Anytec A27 är på riktigt! Vill ni ha en maximal körupplevelse utan att kompromissa med trygghet så är detta en båt för er för här går det tryggt ända upp i 50 knop. interiören går att modulera med olika lösningar med förlängd soffa eller pentry men om vi själva får välja, med två extra Öhlinsdämpade stolar. Förarplatsen bjuder på en rejäl 12-16″ multifunktionsskärm från Simrad vilken förutom trygg navigation i världsklass ger er tillgång till motordata, ekolod, radar, stereo mm.* Stort helkapell är standardutrustning och bakom aktersoffan finner ni ett väl tilltaget kapellgarage vilket gör att kapellstrul kan hålla sig till andra båtar.

Våra Bellabåtar

Bella 550BR, Mercury 115hk -19

Bella 600R Mercury 115hk