AQUADOR

 

PREMIÄR! Bella 550R

 

ALUKIN 650DP

Dubbelpulpet från svenska Alukin

 

NYHET! FLIPPER 900DC

 

Nimbus 305 Coupé

NYHET HOS ORUST MARIN!

 

Boka vinterförvaring!

Vi utökar vår kapacitet och välkomnar nu nya vinterförvaringskunder till att ta del av vårt fullservicekoncept!

 

Nimbus T8

 

Falcon BR 7

Visas i vår utställningshall

500 BR

550 BR

600 R

Bella Boats

Bella Boats är kända för sina innovativa lösningar som ger båtarna trygga och dynamiska köregenskaper – något som uppskattas av alla båtälskare. Tanken är att skapa självförtroende hos föraren och samtidigt ge passageraren mesta möjliga komfort. Med en båt från Bella får du en farkost som är vacker, smart och social – en plats att mötas på.

Bella båtar håller i längden

En ständig produktutveckling och modern produktion ger en slutprodukt som håller i längden. Den höga standarden på produktionen och materialen som används ger, tack vare en kompromisslös båtbyggarkompetens och nordisk design, fantastiska detaljer som utstrålar både lyx och komfort. Detaljerna skapas alltid med föraren i främsta fokus. Hållbarheten gör att du kan njuta av en båt som bibehåller sitt värde länge. Du får en extra ekonomisk trygghet med en Bellabåt.

Skandinaviska båtar – Bella Boats

Vidga dina vyer för vad båtlivet kan vara med Bellas speciella design; skandinaviska båtar som ger nya höjder av körglädje och passagerarkomfort. Båtarna tillverkas alltid av de bästa materialen av skickliga yrkesutövare. Bella Boats lämnar inget åt slumpen.

Modellerna som ni ser på den här sidan är de som ni kommer att ha i lagar och som ni kommer kunna se hos oss i vår utställning. Vi säljer givetvis övrigt sortiment från Bella så om ni är ute efter en annan Bellabåt än dessa, tveka inte att kontakta oss!

Bella 500 BR

Bella 550 BR

Bella 600 R