NYA BÅTAR

Söker ni en nya Aquador så har ni hittar rätt, vi har levererat hundratals nya Aquadorbåtar genom åren och vi skulle vilja påstå att det är få som kan slå oss på fingrarna när det kommer till kunskap kring dessa båtar!

När ni väljer en båt från Bella så vet ni att ni får maximalt med båt för pengarna. Lösningarna är smarta, designen är modern och skoven ger er riktigt bra körupplevelse, allt detta utan krusiduller vilket gör att det inte kostar skjortan.

NYA BÅTAR

Vi säljer nya båtar från Aquador, Alukin, Bella, Falcon, Flipper, Nimbus & Ryds. Vi har levererat mängder av nya båtar och vi vet vad som krävs för att se till att allt från köpprocess till leverans, ägande skall bli så smidigt som det bara kan bli. Genom att vi erbjuder allt från försäljning, verkstad och vinterförvaring med fullservice så kan vi erbjuda ett komplett koncept där vi tar hand om det mesta kring er båt så att ni endast behöver fokusera på att använda den.

BEGAGNADE BÅTAR

När vi byter in eller förmedlar en begagnad båt så gör vi alltid en grundlig genomgång av båten för att ni som nya ägare skall få en båt som lever upp till förväntningarna. Vi byter bara in och förmedlar endast begagnade båtar som vi själva tror på och som vi känner oss stolta att sälja. När ni väljer att köpa begagnade båtar från handlare får ni förutom enklare och smidigare finansieringslösningar även ett tryggare köp genom att vi lämnar 6 månaders garanti på er nya båt, något som ni helt saknar vid köp från privatpersoner.

LEVERANS AV BÅT

När ni köper nya eller begagnade båtar hos oss på Orust Marin får ni dem alltid levererad i vattnet vid vår brygga. Vi går också igenom båtens alla funktioner och kör alltid båten tillsammans med er, allt för att ni skall känna er så trygga som möjligt med er nya båt!

FINANSIERING & FÖRSÄKRING

Vi arbetar med Swedbank Finans & Atlantica vilka är de de ledande aktörerna inom Finansiering och Försäkring. Genom dessa samarbetspartners kan vi erbjuda konkurrenskraftiga finansiering och försäkringslösningar för både nya och begagnade båtar.

 

Nedan kan ni se de flesta av de båtar vi har att erbjuda. Om inget annat anges så har vi båtarna som vi annonserar i lager.