AQUADOR

25 DC & HT

28DC & HT

30HT

35AQ

Aquador-båtar

Aquadors båtar är kända för sin tillförlitliga prestanda och klassiskt vackra design. Företaget har en lång tradition av att producera välbyggda båtar och de skapas med en otrolig känsla för både funktion och stilren detaljrikedom.

Aquador = körglädje & kvalitet

Därför är Aquador ett ledande varumärke i Norden, känt bland båtälskare för sin fantastiska sammanfogning av körglädje och kvalitet. Det unika utseendet kommer av användandet av traditionellt hantverk tillsammans med den absolut senaste teknologin och avancerade kompositmaterial. Tillverkningsprocessen håller en standard i världsklass och alla båtar lämnar produktionsledet med utsökt finish. Aquadors båtar är grundligt inspekterade och såklart CE-certifierade.

Njut av båtturer med Aquadors klassiskt stilrena och pålitliga båtdesign med tydligt skandinaviskt påbrå, skapad med nordiskt hantverkskunnande och långtgående kunskap i modern produktionsteknik.

Orust Marin och Aquador

Orust Marin har sålt Aquadorbåtar sedan 90-talet och vi har under åren levererat hundratals nya Aquadorbåtar, för att inte tala om de hundratals som vi har sålt begagnade eller förmedlat. Skall ni köpa ny, begagnad eller rentutav sälja er Aquador så har ni kommit helt rätt – Vi kan Aquador!

Aquador 25 DC & HT

Aquador 25 DC & HT är välutrustade från start och denna båt ger er bekvämligheter som ni i stort sett endast finner i större båtar. Här finns bland annat elektriskt ankarspel, bogpropeller, stor 12″ Simrad Multifunktionsskärm med integrerad motordata, separat toalettutrymme och kök med kyl, spis och diskho. Den stora badbryggan når ni utan att klättra över soffryggen i och med den infällda dörren.

Bildgalleri Aquador 25 DC

Bildgalleri Aquador 25HT

Aquador 28 DC & HT

Aquador 28 är inte någon uddabåt och det finns goda förklaringar till detta. I förhållande till sin storlek och utrustningsnivå så måste detta vara en av de mest prisvärda båtarna i klassen vilket gör denna modell till en riktig storsäljare. Med den stora U-soffan i aktern är Aquador 28 den ultimata sällskapsbåten och det är enkelt att röra sig in genom passagen i aktern, utan att era gäster behöver flytta på sig eller att behöva vika ner bord och dylikt. Materialvalen är diskreta och av hög kvalité och det andas exklusivitet såväl i ruff som sittbrunn. Utrustad med Mercurys driftsäkra dieselmotorer med hydraulisk servostyrning och elreglage är detta en båt som är lätt och trevlig att köra.

Aquador 30 HT

Aquador 30 HT är med sin separata midcabin en båt som lämpar sig väl för övernattning med vänner eller med familj och fortfarande han möjlighet till avskildhet. Utrustningsnivån är hög från start och det är få kryss som saknas i tillvalslistan. Invändigt så inbjuder Aquador 30 HT till sällskap med den stora U soffan i aktern, bordet är sänkbart och utgör i nedsänkt läge en bas för solbädd eller sovplats. Inga lösa skivor att stuva runt med andra ord. För den som vill ha riktig medelhavskänsla finns det även solbädd som monteras på fördäck. De breda, teakbelagda, skarndäcken gör det enkelt att röra sig från för till akter, även med kapellet uppfällt. Kapellösningen är smart genom att man kan skjuta in den övre kapellbågen i hardtopen.

Bildgalleri Aquador 30 HT

Aquador 35 AQ

Med sin nya, moderna design, eleganta och funktionella interiör signalerar denna helt nya båt en ny riktning i Aquadors historia. Även om designen skiljer sig helt från Aquadors traditionella utseende så är den goda kvalitén, känslan för detaljer och dess höga funktionalitet precis som en Aquador skall vara. Designen är inspirerad av Finsk arkitektur och de senaste trenderna inom båtdesign, stora glaspartier, raka linjer med minimalistisk och funktionell interiör ger dig maximal komfort. Takpartiet är öppningsbart både i kabinen och över akterdäck och låter dig njuta av vädret när det bjuds samtidigt som det ger dig skydd när vädret visar sina andra sidor. Bakpartiet består av öppningsbara skjutdörrar vilket gör att det går snabbt att öppna och stänga. När gästerna är många är det bara ett handgrepp bort att förvandla de interna och externa borden och sofforna till en enda lång middagsplats.

Bildgalleri Aquador 35AQ