530 SP & SPD

A21

A23

A27

A27C

868CAB

Anytec aluminiumbåtar är rätt val när du vill ha maximal körupplevelse. I sina båtar kombinerar företaget högklassig prestanda med unik design. Anytec tummar inte heller på prestandan och båtarna har grymma sjöegenskaper med en robust och välbyggd helsvetsad konstruktion. I kombinationen av passion, omtanke och högkvalitativa material fångar de den där rätta känslan som vi vill ha ut av körupplevelsen.

Aluminiumbåtarna från Anytec har under många år varit bland marknadens absolut mest efterfrågade tack vare sin kombination av prestanda, känsla och innovativa design.

Anytec A21

Anytec A21 är förvisso endast 6 meter lång men bjuder på utrymmen som en 8-metersbåt skulle avundas på. Att köra en Anytec A21 är som att göra Go-Cart. Snabb, livlig men samtidigt i full balans. Förarplatsen bjuder på en stor multifunktionskärm från Simrad vilken ger dig all den information som du behöver, allt från GPS-plotter, motordata, ekolod till stereo och radar*. Det stora helkapellet vilket kommer som standardutrustning kan enkelt fällas ner i det rymliga och dränerade kapellgaraget vilket gör det lika enkelt att komma iväg som att komma hem

Anytec A23

Anytec A23 bjuder på ett trygg och underhållande skrov vilket ger hög trivsel för såväl passagerare som förare. Genom de höga sidorutorna sitter passagerarna i aktersoffan skyddade för vind och stänk. Anytecs Öhlinsdämpade stolsstativ ingår för förar- och passagerarplats vilket gör stora vågor till små hinder. Med motoralternativ från 225-300hk ger Anytec A23 er körglädje som är svårslagen.

Anytec A27

Anytec A27 är på riktigt! Vill ni ha en maximal körupplevelse utan att kompromissa med trygghet så är detta en båt för er för här går det tryggt ända upp i 50 knop. interiören går att modulera med olika lösningar med förlängd soffa eller pentry men om vi själva får välja, med två extra Öhlinsdämpade stolar. Förarplatsen bjuder på en rejäl 12-16″ multifunktionsskärm från Simrad vilken förutom trygg navigation i världsklass ger er tillgång till motordata, ekolod, radar, stereo mm.* Stort helkapell är standardutrustning och bakom aktersoffan finner ni ett väl tilltaget kapellgarage vilket gör att kapellstrul kan hålla sig till andra båtar.

Anytec A27C

Anytec A27C är hyttbåtarnas hyttbåt! Här har det inte kompromissats och såväl interiör, exteriör som tekniska lösningar är i absolut toppklass. Har ni en gång satt er vid förarplatsen så framstår allt annat som lek. Här sitter ni ombonat och med maximal sikt såväl utåt som på instrumentering. Våra A27C är utrustade med två multifunktionsskärmar från Simrad,  12″ och  9″ så här behöver ni inte missa någon information. Det finns dessutom plats för en 9″ skärm på passagerarsidan vilket gör att man som navigatör kan ha full koll! Interiört så kan A27 C utrustas med 2-4 Öhlinsdämpade stolar eller med soffmoduler.