ORUST MARIN CENTER AB FÖRVÄRVAR MARINT SERVICEFÖRETAG

By 29 april, 2019Okategoriserade

Orust Marin Center AB säljer båtar och motorer från ledande varumärken och driver även en fullserviceanläggning för vinterförvaring med kapacitet för cirka 180 båtar. Orust Marin Center är också den största förmedlaren av aquadorbåtar på västkusten. Sedan årsskiftet 2016/2017 drivs Orust Marin Center av en ny ägartrio bestående av Göran Blomqvist, Christer Johansson och Bo Sandberg.

Orust Marin Center AB, verksamma inom den marina fritidssektorn offentliggör idag att bolaget förvärvar Jonas & Bengt Marinservice, ett marint serviceföretag beläget i Henån. I förvärvet ingår även 4000 m2nybyggda industrifastigheter i Henån, maskinpark och tre anställda som i samband med övertagandet den 1:e juni välkomnas som nya medarbetare hos Orust Marin.

”Orust Marin Center AB är inne i en spännande och expansiv fas och genom förvärvet av Jonas & Bengt Marinservice stärker vi ytterligare vår position på marknaden och breddar samtidigt vårt erbjudande till att omfatta fler områden. Då fler och fler båtägare efterfrågar enkelheten med fullservice har vi vuxit ur våra befintliga lokaler vilket har begränsat vår möjlighet till expansion. Vi hade långtgående planer på nybyggnation men genom detta förvärv kan vi accelerera vår utvecklingsplan, tack vare tillskott av bra lokaler, anpassad maskinpark och fler kompetenta medarbetare.”

 Christer Johansson, VD

Jonas & Bengt Marinservice AB har lång och bred erfarenhet av vinterförvaring och service av större segel- & motorbåtar samt verkstadstjänster inom svetsning och metallarbeten. Befintliga förvaringskunder hos Jonas & Bengts Marinservice kommer att välkomnas att ta del av vårt framgångsrika fullservicekoncept.

För ytterligare information, vänligen kontakta

Christer Johansson, VD

Epost: christer.johansson@orustmarin.se

Telefon: 0705 65 95 25