Orust Marin lanserar Ryds 628 Mid-C Orust Edition 2.0

By 31 januari, 2019februari 12th, 2019Okategoriserade

Vi står för Ryds största nyhet 2019!

Vi är stolta att kunna presentera en helt ny version av Ryds 628 Mid-C. Vi har valt att kalla den för Orust Edition 2.0 då vi genom att gå hela vägen till produktion och utveckla en egen modell har tagit vårt populära Orust Editionpaket till en helt ny nivå. Vi har handplockat tillval och tillbehör och satt samman en båt som kommer ge er valuta för pengarna och samtidigt sticka ut från mängden.

Grått skrov och innerline

Den mest uppenbara skillnaden mot en vanlig 628 Mid-C är den gråa färgen. Förutom att den på ett diskret sätt sticker ut från mängden ger den också mindre reflektioner och smuts syns inte lika tydligt som på en vit båt.

Ny durkmatta

Den nya EVA-Durkmattan är lika skön att se på som att gå på. Genom dess låga värmekapacitet så kommer ni inte bränna fötterna som på en traditionell laminatdurk och ni kommer slippa underhållet som en äkta teakdurk kräver. Materialet är lätt att hålla rent och tål att tvättas med avfettning för feta och oljiga fläckar. Det är dessutom avsevärt mycket billigare än både laminat- och teakdurk.

Modern integration

Genom att integrera motorinstrument med plottern från ges mer utrymme på intrumentpanelen vilket gör att vi kan få en en 9 tums-skärm centrerat på panelen. Från denna skärm visas motordata tillsammans med sjökort, ekolod på ett smart och intuitivt sätt. Från samma skärm kan ni även styra motorns trollingfunktioner Active trim, stereo (tillval) och mycket mer.

Mer kraft

ProXS är Mercurys fabriksoptimerade motorer och det innebär får ni ut mer än vad som står på kåpan. Vi har noga valt ut den motor som vi tycker ger mest prestanda för pengarna och valet föll då på Mercury Pro XS 115hk som med sina lätta vikt i kombination med båtens egenskaper ger er köregenskaper i toppklass.

Endast hos Orust Marin

Ni hittar endast Ryds 628 Sport i detta utförande hos oss på Orust Marin! Välkomna in till vår utställninghall i Henån för att uppleva denna båt!