Båtmässan 2019

By 26 januari, 2019Okategoriserade

Båtmässan i Göteborg

Årets första vårtecken, Båtmässan i Göteborg, börjar den 2:e februari. Vi är givetvis på plats och vårt åtagande 2019 är det största någonsin! Ni kommer i år att kunna träffa oss i tre montrar på mässan, Aquador och Falcon som vi driver i egen regi samt Anytec som där vi ställer ut i samarbete med andra återförsäljare.

I Aquadors monter kommer vi att ha världspremiär för en ny modell och även en hel del uppdateringar av befintliga modeller.

I Falcons monter premiärvisar vi helt nya Falcon C7, falcons första hyttbåt. Vi kommer även att visa samtliga båtar ur Falcons sortiment.

Även i Anytecs monter är det världspremiär för nya flaggskeppet A30 vilket ni, om ni gillar prestanda och innovationer, inte får missa.

Under mässan kommer vi hålla utställningen i Henån stängd och välkomnar er igen under vecka 7. Ni kommer kunna nå oss via telefon men vi ber er att ha överseende med att vi kan ha svårt att svara under mässans öppettider. Ni kan även skicka mail på info@orustmarin.se så återkommer vi så snart vi har möjlighet.

Vi kommer även lansera en helt unik nyhet från Ryds under vecka 5. Denna nyhet är exklusivt framtagen för Orust Marin och ni kommer att kunna läsa mer om den på vår hemsida eller via vår  Facebooksida när den har lanserats så håll utkik.

Hoppas att vi ses på mässan!

Hälsningar,

Göran, Christer & Joel