Orust Marin Center AB byter ägare

By 14 mars, 2017april 11th, 2017Okategoriserade

NY ÄGARTRIO DRIVER ORUST MARIN CENTER VIDARE.

Orust Marin Center är en av de ledande aktörerna inom Marinförsäljning och Service. Orust Marin Center  är verksamma på Orust centralt beläget i Henån. Idag erbjuder OMC ett fullservicekoncept med försäljning av nya och begagnade båtar, motorer, förmedling av båtar, service och vinterförvaring. OMC erbjuder starka varumärken som Flipper, Aquador, Ryds, Anytec Bella, Mercury och Fogelsta trailers. Dessutom erbjuder OMC drivmedelsförsäljning, försäkringsförmedling och finansierings lösningar.

Sedan övertagande från Huges Marina 2012 har verksamheten framgångrikt drivits av Martin Lewin och Göran Blomqvist.

Orust Marin Center AB har den 9/1-17  genomfört ett ägarbyte. De nya ägarna i bolaget har följande roller; Göran Blomqvist jobbar vidare som försäljningschef, som ny VD tillträder Christer Johansson och ny styrelseordförande är Bo Sandberg.
I samband med övertagande har nyrekryteringar gjorts för att fortsätta utveckla Orust Marins verksamhet.

Från vänster, Christer Johansson (VD), Göran Blomqvist (Försäljningschef), Bo Sandberg (Styrelseordförande) & Marin Levin (fd. VD)