Orust Marin Center AB är verksamma inom den marina fritidsbåtssektorn och tillhandahåller tjänster inom marinteknik, motorer, service, reparationer och underhåll av nya och begagnade båtar. Orust Marin Center saluför nya båtar från välkända varumärken såsom Aquador, Anytec, Bella, Flipper och Ryds samt motorer från Mercury. Vi arbetar mycket med återkommande kunder och kännetecknas av att hålla en hög servicenivå. Vi som arbetar på Orust Marin har många års erfarenhet från olika delar av marinbranchen och brinner själva för livet till sjöss!

Kvalifikationer

Vi söker just nu dig som har ett genuint marint intresse, har förmåga att leda personal och som får saker att hända i rätt tid och med rätt resultat. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att arbetsleda och organisera vår nymontering och vinterförvaring men du kommer också att arbeta operativt tillsammans med ditt team och vara beredd att ta dig an de flesta typer av arbetsuppgifter. Du bör ha erfarenhet och goda kunskaper inom den marina sektorn, vara van att planera och koordinera ditt och andras arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förutsätter att du är har förmåga att leverera utifrån uppsatta planer, är noggrann, har intresse för problemlösning och är öppen för att arbeta i en föränderlig arbetsmiljö.

Vi erbjuder

Ett mycket omväxlade arbete i en havsnära miljö där du alltid kommer att möta föränderliga arbetsuppgifter och arbeta i ett högt tempo med korta beslutsvägar. På Orust Marin arbetar ägare och anställda som ett gemensamt team där vi alla kompletterar varandra för att kunna prestera den bästa lösningen för våra kunder. Vi hoppas att du skall vara rätt person för att bli en del av detta team. Vi erbjuder fortlöpande vidareutbildningar, främst via våra leverantörer för att du skall kunna utvecklas inom våra arbetsområden.

Vi har kollektivavtal med IF-Metall.

Ansökan tas endast emot via mail eller post. Urval sker löpande och då vi avser att tillsätta tjänsten så snart som möjligt kan det innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag.

Övriga kvalifikationer

B-Körkort är ett krav, högre behörighet, ex B96/BE är meriterande men inget krav. Truckkort är meriterande men inget krav. Du skall behärska det svenska språket obehindrat i tal och skrift, vara van vid att hantera datorer och teknisk utrustning samt gärna ha grundläggande kunskaper i det engelska språket.

Varaktighet
Tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Arbetstid
Heltid

Ersättning
Fast månadslön

Så ansöker du
Ansökan kan skickas till e-postadress: christer@orustmarin.se

Företag

Orust Marin Center AB

Adress

Orust Marin Center AB Rödbergsvägen 2 47334 Henån

Kontorsadress

Rödbergsvägen 2 Henån