VI SÄLJER DIN BÅT!

SÄLJA BÅT

Vi säljer din båt

Att sälja sin båt privat medför mycket arbete och en hel del risker. Vi har sålt tusentals båtar och vet hur din båtaffär blir så smidig och fördelaktig som möjligt. Vi sköter test och varudeklarering, annonsering, visning, skriver kontrakt och levererar din båt till köparen. Vi löser dessutom eventuella problem som uppstår efter att båten bytt ägare.

Vi exponerar din båt

Vi exponerar er båt vid vår brygga i Henån vilket gör det enkelt för eventuella köpare att se båten i sitt rätta element. Eftersom båtarna ligger i sjön har vi rätt möjligheter att fotografera och filma dem när vädret är som bäst – bra bilder ger högt intresse! Under vinterhalvåret kan vi även ta hand om och visa din båt i vår förvaringshall.

Vi marknadsför din båt

Vi marknadsför er båt på vår hemsida, på blocket, via nyhetsbrev och via våra sociala kanaler. Vi fotar och filmar er båt så att bildmaterialet blir säljande. Nytt för 2018 är att vi nu även fotograferar er båts interiör i 360 graders vy så att eventuella köpare kan få en virtuell upplevelse via sin dator eller mobil.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Varmt välkommen!

Göran & Joel

GÖR EN FÖRMEDLINGSFÖRFRÅGAN


VÅRA AKTUELLA FÖRMEDLINGSOBJEKT

Förmedling – Aquador 23DC 2013 Volvo Penta D3

Förmedling – Westboat 28 Volvo Penta D4 300hk

Aquador 21 WAs Volvo Penta D3 -2009

Aquador 28DC -2010 Förmedling

KÖPA AV OSS FÖRMEDLAD BÅT

När du köper en båt privat står du utan garantier och kommer att ha svårt att få ersättning för eventuella problem som uppstår om saker inte fungerar som utlovat. När vi förmedlar en båt så får du alltid sex månaders garanti, vi garanterar också att båten inte är skuldsatt och att den är i god kondition. Alla begagnade båtar genomgår ett omfattande test och levereras alltid tillsammans med en varudeklaration. Vi förmedlar också endast båtar som vi gillar och tror på!